Palvelut

 

Terve suu ja hyvät hampaat ovat tärkeät hyvinvoinnille

 

Olemme aito ja alkuperäinen oululainen hammaslääkäriasema, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset ja laadukkaat suunterveyden palvelut kaikenikäisille. Palveluihimme kuuluvat kattavat yleishammaslääkärin ja suuhygienistin palvelut. Käy säännöllisesti hammaslääkärillä ja pidä hampaasi hyvässä hymyssä! Hampaiden ja mahdollisten hammasproteesien lisäksi hammaslääkärissä tarkastetaan pehmyskudokset ja purenta. Hammaslääkärimme hoitaa hammasvauriot ja ohjaa tarvittaessa erikoislääkärille. Pääset tarkastukseen ja hoitoon joustavasti, sinulle sopivana ajankohtana.

 

KERAAMISET PAIKAT CEREC-TEKNIIKALLA 

Vastaanotollamme voidaan tehdä hampaaseen luonnollisen näköisiä, esteettisiä ja kestäviä keraamisia täytteitä tai kruunuja Cerec-tekniikalla. Keraaminen täyte tuntuu omalta hampaalta, ei värjäänny ja kestää pidempään kuin muovipaikat. Cerec-paikka tai kruunu valmistuu yhdellä hoitokäynnillä. Kysy lisää hammaslääkäriltä tai tutustu aiheeseen tästä!

 

PROTEETTINEN HOITO

Jos hampaistosta puuttuu hampaita, voidaan puuttuvat hampaat korvata irrotettavilla tai kiinteillä proteeseilla. Vastaanotoltamme saat niin irrotettavat koko- tai osaproteesit kuin kiinteästi hampaistoon kiinnitettävät sillat ja implantit. Kysy lisää hammaslääkäriltä!

 

ENNALTAEHKÄISEVÄ HOITO 

Hammashoidon olennainen osa on suun sairauksien, esimerkiksi karieksen, ientulehduksen ja parodontiitin, ennaltaehkäisy. Suuhygienistin tärkeimpiä tehtäviä ovat ennaltaehkäisevä hoito, johon sisältyy hammaskiven poiston ja hampaiden fluorauksen lisäksi asiakkaan opastusta hampaiden hyvään kotihoitoon ja hammashygieniatarvikkeiden käyttämiseen. Suuhygienistin vastaanotolla asiakas voi saada neuvoja esimerkiksi sopivimman hammasharjan ja -tahnan valintaan, hammasvälien puhdistukseen sekä oikeaoppiseen hampaidenpesutekniikkaan. Suuhygienisti opastaa myös suun terveyteen liittyvissä ravitsemusasioissa.

Hammaskivi on  hampaan pinnalle kovettunutta mineraalikerrosta. Hammaskiveä muodostuu, kun hampaan pinnoille jäänyt bakteeriplakki reagoi syljen sisältämien mineraalien kanssa ja kovettuu hampaan pinnalle tiiviiksi kerrokseksi. Hammaskivi ei lähde harjaamalla, joten poistamisessa tarvita suuhygienistin apua. Jos hammaskiveä on reilusti ja ientulehdus on syventänyt ientaskuja, hammaslääkärin suorittama puhdistus on tarpeen.

 

ESTEETTINEN HOITO

Esteettisessä hammashoidossa hammaslääkäri korjaa hampaiston ulkonäkövirheitä. Esteettistä hammashoitoa on mm. paikkojen uusiminen, kruunut ja laminaatit. Kysy hampaiden ulkonäkövirheiden korjausmahdollisuuksista hammaslääkäriltä!

Kauniilla ja puhtailla hampailla on helppoa hymyillä! Kun haluat hymyysi kirkastusta, suuhygienisti tekee värjäymien poistot ja valkaisuhoidot vakaalla ammattitaidolla. Meiltä saat vastaanotolla tehtävän kevyen vastaanottovalkaisun ja pidempiaikaista sitoutumista vaativan mutta tehokkaan kotivalkaisupaketin. Ammattilaisen suorittama valkaisu on turvallinen ja hellävarainen toimenpide, joka ei vaurioita hammaskiillettä. Valkaisuhoidot tehdään aina terveeseen suuhun eli hampaat tulee olla tarkastetut, terveet ja puhdistetut. Suosittelemme aina ennen valkaisua jauhepuhdistimella tehtävää värjäymien poistoa ja tehokasta fluorausta.